God morgen, HA-leser!

Det er fredag, det er helg - men ikke eneste VM-kamp på TV. Hva i all verden skal man finne på? Abstinensene begynner allerede å ta overhånd.

Men fortvil ikke: Vi har tenkt å døyve lengselen ved å tilby mye god lokaljournalistikk.

Her er noe av det vi har på programmet i dag:

Klokken ni kommer samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) og kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) til Hamar for å snakke om jernbane. Kan de gi noen svar på det alle lurer på? HA er selvsagt på plass for å gi deg siste nytt.

Klokken 12 har Ringsaker lensmannskontor innkalt til pressekonferanse. Hva skjer? HA oppdaterer så fort vi vet noe mer.

Når vi først befinner oss i Brumunddal: I kveld braker selveste Tømmerstock løs. På scenen står Åge Aleksandersen & Sambandet, Ammunition med Åge Sten Nilsen, Sonic Debris, Lange & Band, Kings Of The Valley, Communion Of Souls, Tre Skaller, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen.

HA anmelder de viktigste konsertene og krydrer rikelig med både folkeliv og stemning fra sommerkvelden i Brumunddal.

Les også vårt intervju med rockehelten Åge Aleksandersen som gleder seg til å opptre i Dala.

Ellers denne fredagen har vi allerede lagt ut følgende saker:

Tangen dyrepark har utvidet med både lemur, surikat og kenguru. Vi har besøkt parken for å møte de snodige skapningene.

Restaurant-konseptet Heim kommer snart til Hamar. Våre matanmeldere Hanna og Henriette tok turen til Gjøvik for å finne ut hva Heim har å by på, noe som endte med 23 av 30 mulige poeng.

Mat blir ikke det samme uten godt drikke. I dagens øl- og vin-spalte har vi testet en Flikk-Flakk saison og tre gode rødviner som passer bra til grillmaten.

Ellers har vår noe lunkne fotballskribent Trond Svendsen skrevet dagens God Dag-spalte etter å ha gitt Fotball-VM en sjanse. Svendsen er ikke imponert, så kanskje er det like greit at det ikke er noen kamper i kveld …

God helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.