I går falt det ned fra himmelen. Mengder av snø.

Undertegnede var sikkert ikke den eneste som fikk litt ekstra trim med snøskuffa etter jobb i går.

Men så skjer det typiske. Det blir mildvær og det begynner å regne. Det betyr slaps og i noen tilfeller, ekstremt glatt.

For å si det sånn: Jeg skal være glad for at jeg slapp unna brukket lårhals da jeg beveget meg over parkeringsplassen der jeg bor i morges.

Det var flere ulykker som følge av føret i går, og vi kommer til å følge med på dette utover dagen også.

I tillegg kommer vi med en sak om utdeling av fagbrev innenfor helsefag. Vi skriver også om bommen på Storåsen.

Torsdag er vurdert-dag for kulturavdelingen. Du kan nå gå inn her og lese en haug med anmeldelser innenfor bok, musikk og film.

Ellers kan du lese et større intervju med Jane Nilsen som driver butikken Gave og Interiørglede og få vite mer om hvorfor Aasa Gjestvang ønsker å kutte i eiendomsskatten i Stange.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.