Hei og god morgen og god mandag. I dag var det virkelig stille på veg til arbeid. Det er tydelig at ferien er i full gang med laber aktivitet på morgenkvisten.

Hva har vi så på menyen fra ordfabrikken i Grønnegata?

Vel, du kan jo starte med å lese Christian E. Bergheims reportasje fra motorhallen på Espern hvor det er lagret historisk togmateriell. Dette lageret må trolig flyttes.

Utover dagen vil det komme plenty med annet stoff. Sommeren har også nådd redaksjonen og tradisjonens tro lager vi også i år våre "sommersider". Vi tar turen til en av fotballskolene.. I dag besøker vi også Løten hvor det blir presentert et tilbud om café for demente.

På den andre kanten av Hedmarken, nemlig på Nes vaker kiloøøret et lite tjern. Følg med du som er interessert i fiske.

HamKam er inne i en litt tung periode og måtte også gå av banen uten poeng mot Viking i Stavanger. HA-sporten følger opp stemningen i HamKam-leiren dagen derpå.

Ellers kommer det massevis av saker fra nyheter, sport og kultur. 

Det er bare å følge med. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.