God morgen!

Joda, vi er i gang, selv om vi allerede kjenner VM-kjøret.

I går sikret den unge engelske  kapteinen seieren på overtid: Vi får ta det med oss - også vi litt oppe i årene: Det er aldri for sent å score vinnermålet!

I dag håper vi å score med følgende saker:

Til helgen finner årets utgave av Brüggerfestivalen sted i Nordbygda i Løten. Vi presenterer programmet.

Hamar seilforening markerer 80 år på lørdag. Vi vil skrive om det i god tid i forkant. Målet er å få ut en artikkel om dette i ettermiddag/kveld. 

Tømmerstock-festivalen i Brumunddal nærmer seg med stormskritt. Midt på dagen i dag vil vi rapportere fra et pressetreff for å oppsummere det som er på gang.

I morgentimene i dag må kommuneledelsen i Ringsaker forklare Kontrollutvalget om pengebruken vedrørende engasjementet av kokk Andreas Viestad.

Sportsredaksjonen vil se nærmere på stallene til Storhamar hockey og Storhamar håndball.

På morgenkvisten tirsdag ble disse saken mest lest:

1: Hamar kommune har kjøpt inn 11 el-sykler til bruk for ansatte. Jordmødrene jubler.

2: Hamar kommune får tvangsmulkt for manglende oppfølging av skoleelev.

3: Dette gjør du hvis du får motorstopp på E6.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.