God morgen!

God mandag!

God uke!

Kan det bli stort bedre? Normal temperatur og ideelt vær for å se VM på TV! Dagens høydepunkt for undertegnede blir England som jeg håper reiser seg med den unge og "kjedelig sympatiske" kapteinen i meget ung alder. Lørdag kveld heiet jeg på "Morgan Kane" i kulturhuset. I kveld blir det å heie på Harry Kane.

SÅ til dagens dont:

I dag vil vi skrive om en både historisk og omdiskutert eiendom i Hamar som skifter eier: Det gamle meieriet i Vangsvegen - og Lefal-bygget vegg i vegg - selges for om lag 100 millioner kroner. De som husker godt minnes at selveste ordfører Einar Busterud sa at Lefdal-bygget ikke var noe å være stolt av.

I dag vil vi også sjekke hvordan regnværet påvirker landbruket. Noen av oss er mest av alt opptatt av jordbæra. Svaret får du her - på h-a.no.

Vi vil også sjekke siste nytt i forkant av denne ukens homoparade - Pride Innlandet - i Brumunddal. Hvordan er oppslutningen? Hva gjør kommunen? Igjen - svarene får du her! Paraden starter med regnbuemesse fredag. Lørdag er selve paraden.

Sporten vil sikkert komme med oppfølging om HamKam. Mange av oss på tribunen var søndag enige om to ting: Dette var noe annet enn det vi badet i på TV før og etter og hamarkameratene fikk regelrett bank som om det var gutter mot menn. Les mer om det her.

Sporten vil også gi deg rapport fra kveldens treningskamp der Storhamar håndball møter Aker Topphåndball. Aker (ikke Asker) er et felles prosjekt mellom  SK Njård og Ullern IF.

DENNE morgenen ble disse sakene mest lest på nettavisa:

1: En bitteliten artikkel om hvor du finner Hedmarks beste frokost.

2: Publikum fulgte etter bilisten som stakk av fra en kollisjon i Brumunddal søndag. Slik fikk politiet pågrepet vedkommende.

3: Kulturredaktør Geir Vestads oppsummering av Flagstadfestivalen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.