God morgen!

Først det mange vil kalle politisk ukorrekt: Takk til Russland! Mens noen såkalte eksperter - ikke minst Oslo-avisen Dagbladet - skrev at dette var kampen vi bare kunne glemme - så fikk vi scoringer vi vil huske for alltid. Personlig heiet jeg på russerne fordi folk flest der borte fortjener en skikkelig fest - før de får regninga på bordet.

I dag vil vi blant annet by på disse sakene/godbitene:

Tidlig på morgenkvisten vil jeg legge ut ukens mattest. For et par uker siden ble den saken - dog med full slakt - en av de mest leste sakene den dagen. I dag kommer testen fra Victoriahaven.

Tester av øl og vin kommer vi også med.

HA skal i dag ut i jordbæråkeren på Hedmarken. Ekte norsk bær modnes og selges i kurver.

Blir det nye jernbaneverkstedet mellom Oslo og Trondheim lokalisert til Stange? Vår reporter følger saken.

Og bøyer Eidsiva av for gårdbrukerne på Nes som ikke har råd til å vanne? Vi sjekker og gir deg svaret.

Vi dekker også et pressetreff der planene for årets St. Hans-feiring på Domkirkeodden i Hamar presenteres.

I ettermiddag starter Flagstadfestivalen. Nest etter å følge den ute på arenaene så er faktisk dette nettstedet det beste stedet. I dag skal vi dekke gratiskonserten på Stortorget på ettermiddag.

Vi vil også rapportere fra konserten til Bernt Ola Volungholen fra Vallset i Stange - denne gang i Hamardomen.

Sporten kommer med en rapport fra dagens trening - nå venter et nytt topplag for HamKam.

Hockeyfolket bør også følge med.....

Om ikke dette skulle være nok: Vi kommer med noen titalls saker som vi ikke ennå kan røpe.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.