God morgen!

Først en takk til HamKam som sørget for en fin oppkjøring til fotball-VM som starter i dag.

Bare så synd av HamKam ble straffet (!) så hardt. Men vi har jo fortsatt Kjetil "Reka" Rekdal fra Ottestad som lokal helt i cupen.

I dag skal vi skrive mer om hamarkameratene som leverte en flott kamp onsdag. Nå forbereder de seg på å møte nok en klubb med stolt historie - Sogndal. Les om forberedelsene her.

I dag skal vi også skrive om Rune Glomseth - en lokal politimann som har skrevet lærebok.

Et par konkurser - en i Ringsaker og Stange - blir det også noen ord.

Her er sakene som ble mest lest torsdag morgen:

1: Her er den så mye omtalte seniorgruppa i Hamar Ap.

2: Fylkesmannen får klagesak om støy fra E6.

3: Strømmen kuttet til lokal campingplass - av hensyn til liv og helse.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.