Etter en drøy ferie hadde jeg nesten glemt ut hvordan det var å stå opp tidlig. Hvor befriende det faktisk kan være.

Etter å ha våknet relativt mye tidligere enn alarmen på mobilen var stilt inn på, fikk jeg også plutselig mye bedre tid. Så derfor bestemte jeg meg for å rett og slett spasere til jobb. Med podcast på øret ble det en ypperlig og rolig start på dagen.

Rolig har det tydeligvis også vært for de som håndhever loven er til lands. I følge politiets loggføringer, har det ikke skjedd noe å bemerke i Hedmark denne natta.

Det betyr ikke at det ikke har skjedd noe på nettsiden her på morgenkvisten.

En pikant sak om krangel om hvem som har den beste rakfisken er lagt ut. 

Det samme er spalten God Dag, som denne gange er skrevet av Christian E. Bergheim. Sjekk den ut her.

Utover dagen vil du få serverte mange godbiter.

Vi fortsetter vår serie om Hamar sentrum med nok en fyldig reportasje. I Stange blir budsjettet lagt fram og kommunestyret i Ringsaker skal diskutere hvorfor komiteene har for få saker.

I sportens verden er det i kveld kamp i bandy hvor HIL møter Ready.

I tillegg kommer vi med mye annet stoff og oppdaterer selvsagt dersom det skjer hendelser av interesse. Følg med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.