God morgen og god tirsdag. Etter et uhell på sykkelen i helga går det litt treigt om morgenen, men jeg kommer meg da på jobb ved å legge inn litt lenger reisetid i beregningen.

Hva har vi så på menyen i dag?

Næringslivjournalist og frontsjefkollega Frank Brandsås har i en årrekke levert sin serie "Nye etableringer" hvor han lister opp alle nye firmaer som blir startet på Hedmarken. I dag kommer vi med en ny pakke fra Brandsås. Og som alltid har han laget en reportasje på et av firmaene.

Vi kommer også med en artikkel på Maxi. Hva er det som kan bli kjøpesenterets redning? Følg med.

Vår Stange-reporter Henning Holter Christensen har også ferdigsnekret en sak som jeg har her foran meg og som kommer til å bli lagt ut i løpet av morgenen/formiddagen, Stikkord: Politikk, idrett og gjeld.

Fra vårt bloggunivers kommer det som kanskje er den aller mest populære bloggen: Nemlig "Bak mål" fra HAs egen levende legende, Pål Jacobsen. Den kommer før lunsj!

I morgen spiller HamKam cupkamp mot Kjetil Rekdals Start. Her kommer det også noe snadder å tygge på.

Du skal heller ikke se bort i fra at det kommer mer om bråket i Hamar Ap og utmeldingen til Morten Aspeli. Det er bare å følge med.

Og så må du huske på én ting: Tips, engasjement og innspill fra dere lesere av både positive og negativ art er noe vi setter stor pris på. Ikke vær redd for å ta kontakt. På telefon, epost, eller på Facebook. Vi tar alle henvendelser seriøst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.