I dag fant jeg ut at jeg nesten hadde glemt hvordan det var å være ute mens det regnet. 

Jo, det er helt sikkert bra for både skog, dyr og planter at det kommer en regnskyll og to nå, men personlig er jeg dog større fan av sola enn av de mørke skyene. 

Hva er så på menyen blant folkene i HA-redaksjonen i dag da?

Det er som nevnt tidligere alltid vanskelig å spå eksakt hva vi kommer med. Vi har våre planer og har også saker som ligger ferdige, men alt avhenger av om det skjer noe uventet.

Dessuten har alle journalistene morgenmøte hver dag klokken 08.45. Der kommer det gjerne fram helt nye ideér.

Det som er planlagt er i alle fall at vi skal publisere en sak fra journalist Hege Engdal Rusten om de som jobber frivillig med våketjeneste for personer som er i livets siste fase. En rørende og viktig sak.

Vi kommer også med en sak på Rokosjøen camping.

HamKam gikk på et ergelig tap mot Mjøndalen i går.  Kjenner jeg sporten rett, kommer det en oppfølger. Det er jo allerede cupkamp mot Start onsdag.

Ellers kommer vi med mye annet stoff, og skjer det noen hendelser er vi selvsagt på plass.

Send gjerne tips til oss dersom du vet om noe som bør skrives om.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.