God morgen!

Det er vel ikke stort å klage på i dag heller - med mindre du skulle drive gårdsbruk og dermed ha prekær mangel på vann. Akkurat det kan du lese flere saker om i HA. Her er noen eksempler på saker vi publiserte i går, men som er like aktuelle: Vanner døgnet rundt. Åkeren er tørr som en askehaug. Brannvakt i Furuberget. Rekordvarm mai.

MEN - her kan du lese om hva vi kommer med av nyhetssaker utover dagen denne tirsdagen:

I dag mai åpner PARK offisielt dørene. Det blir åpningsarrangement for inviterte gjester fra kl 09.00 på dagtid, mens huset åpner for alle kl 15.30.I PARK samles gründere, etablerte selskaper og studenter - et sted hvor ideéne skal vokse og spire! Bak PARK står Hamar, Løten og Stange kommuner, samt et bredt næringsliv i Hamarregionen. HA vil rapportere fra åpningen.

Det er sterke reaksjoner i Stange på rådmannens bestilling av utbyggingplan på Tokstadjordet. Stange-reporter Henning Holter Christensen følger saken for deg.

I ettermiddag er det humlevandring på Domkirkeodden i ettermiddag. Dette arrangementet dekket jeg selv i fjor sommer, og det er veldig hyggelig og lærerikt. En tur dit anbefales!

Femteklassingene på Østvang skole i Løten er klare for landsfinalen i konkurransen Sikker Sykling. Vår reporter Ørjan Brendløkken har besøkt elevene i Løten. 

En blogg fra Malin i Australia kommer også.

SPORTEN LOVER DISSE KNALLSTERKE SAKENE:

Konflikt Fart/Norges Fotballforbund. Fikk bortekamp mot Lillestrøm i cupen. Kunne laget fotballfest i Øvre Vang. 

Kaptein Egeris om oppturen og hvordan de har klart å sette forsvaret.

Hockeygutta svetter noe voldsomt i sommervarmen.

Her er lesernes tre på topp denne tirsdagsmorgenen:

1:  Sommerblomstene er på plass i Hamar.

2: God dag!-spalten om Messi, Liverpool og ektefellens fotballforståelse.

3: Tor André Johnsen advarer mot å sette av areal for bru i vest-alternativet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.