God morgen og god fredag. Solen og varmen holder seg og på sånne dager er det rett og slett fantastisk å sykle gjennom en helt stille by grytidlig på morgenen. 

Du skal ikke se bort i fra at det kommer en artikkel som gjenspeiler det fantastiske sommerværet som er for tiden.

Det som i alle fall er sikkert er at det det kommer en artikkel om Kjendis-Farmen. Innspillingen er i full gang fra gården på Tangen og HA besøker i dag en travel gjeng.

Subway åpner også igjen på CC. Det kan du lese mer om senere.

Fredag betyr også mat- og drikkedagen for Hamar Arbeiderblad.

I dag har våre matanmeldere vært på Hjørnet gastrobar i Brumunddal. Den anmeldelsen kan du lese i løpet av formiddagen.

Det samme gjelder Trond Svendsens ølspalte samt Geir Vestads vinanbefalinger. 

Vårt bloggunivers vokser en gjesteblogger på HAbloggen gir deg i dag seks gode grunner til at du bør unne deg en «powernap» i løpet av dagen.

Fra sportens verden blir det en artikkel om oppsettet i Champions Hockey League. Vi får også et intervju med tidligere HamKam-spiller Oddbjørn Lie foran kampen mot Aalesund. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.