God morgen!

Og: Å sykle gjennom Hamar (eller hvor som helst i verden, egentlig) en maidag med sol og nyutsprungne trær er noe av det flotteste jeg vet.

Det er så godt - og vakkert - at det er bedre enn å ligge inne og dra seg bare fordi det er en såkalt inneklemt dag. Nei, vi er heldige vi som har en god jobb å gå til!

I dag skal det jobbes med følgende her på huset - blant mye mer:

Vi skal skrive om årets flom. Nyhetsredaktøren, som er rent generelt ganske ivrig på flom, antyder at vi kan sette punktum for årets flom på Hedmarken. Svaret får du her.

En sak om HamKam - der treneren sier at han "driter i" at laget har bare 0,9 poeng i snitt - vil ganske sikkert komme litt utpå dagen. Også den utviklingen følger du best her på h-a.no.

Kevin Bækkel fra Hamar skater i X-games og jager billett til X-games USA. Vi sjekker hvordan det går.

Før den tid vil vi presentere følgende godbiter:

Ukens test av spisesteder - vi kan røpe at vi har sjekket et splitter nytt sted i Hamar.

Det blir test av øl - og kan jeg avsløre at det for en sjelden gang brukes ord som "nedtur" om et norsk øl.

Den ukentlige testen av vin gir denne gang høyest score til en Champagne til 390 kroner. Les hvorfor - her på h-a.no.

Hva leste så folk helst denne strålende maimorgenen?

1: Rapporten fra gårsdagens russetog i Hamar.

2: Kevin Knappen som "driter i" dårlig poengfangst.

3: Full ringsaksokning arrestert i Hamar 17. mai.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.