God morgen. I dag tok jeg en omveg på veg til jobb.

Som frontsjef her på nettet hvor jobber er å styre og prioritere hva som skal ligge på nettavisens forside, har jeg fått oppheng i flommen og her på huset spøker man med at jeg er (en av flere) hydrologer.

Så da tok jeg meg en sykkeltur langs Mjøsa på veg til jobb. Et vakkert og mektig syn å se vannmassene nærme seg uten at vi kan gjøre noe med det. 

Du kan se de bildene her. 

Selv om de ordentlige hydrologene på NVE har nedjustert sin prognose over forventet toppnivå på Mjøsa, vil det fortsatt bli en temmelig høy flom og vi fortsetter selvfølgelig å dekke denne begivenheten. I dag kan du for eksempel bli med ned i kjelleren til en av byens butikker.

Klokken 10.30 skjer det en spennende ting. Da blir det annonsert hvem som blir årets artist på Soloppgangskonserten på Stupetårnet. Vi er på plass på pressekonferansen og gir deg artistnavnet.

Innenfor sport skjer det mye. Onsdag er det duket for trekning i Champions League for hockey (CHL). Hvem ønsker trener Fredrik Söderström seg? Vi følger også opp HamKam. Blir det protest fra Nest-Sotra?

Vi er på plass på BDO-mila i kveld. Vi filmer og her kan folk se seg selv etter de har løpt

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.