God morgen og god fredag. 

Jeg glemte ut at jeg hadde laget en artikkel i går om det skulle begynne å regne i dag da jeg satte meg på sykkelen til jobb i morges.

Det var bare litt yr til å begynne med, men på veg ned fra Storhamar begynte det å hølje ned. Resultatet er at buksa sitter enda trangere rundt låra nå enn til vanlig.

Været holder vi forøvrig en kikk på. Som vi meldte i går, har NVE såkalt oransje varsel på flere vassdrag på Østlandet

Regnet som nå faller gjør flomfaren enda større og det er fint om du som leser sender oss tips dersom flommen skaper problemer eller utfordringer. Det kan være alt fra små bekker til større elver.

I dag skriver vi også om "Løp for livet" som handler om 700 som løp 24 timer for kreftsaken.

Vi er også på "Kom ut-dagen" i Løten og Anjazz fortsetter.

Fredag betyr også matanmeldelse. I dag har våre anmeldere vært i Brumunddal. Du kan lese mer om det senere.

Gårsdagens cupbragd da HamKam sendte Sarpsborg ut av NM var en stor opptur. Dette gir forhåpentligvis guttene i HamKam en selvtillit-boost. Nå jager de ny seier!

I tillegg kommer vi med en masse annet stoff innenfor nyheter, sport og kultur. Det er bare å henge med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.