God morgen!

Er det noe som slår å sykle til jobben med nyfylte sommerdekk på nykostet asfalt - vel vitende om at dette er siste arbeidsdag på en uke?

Joda - på samme nivå er det faktisk å kunne by leserne - de vi lever av og for - en meny som denne på selveste frigjøringsdagen:

I går skrev vi om konkursen til Hamar Catering AS. I dag vil vi se på hva som skjer med de som har bestilt mat - for eksempel til helgens konfirmasjoner.

I går mer enn antydet jeg i morgenbloggen at det skulle komme en artikkel om bandittene som prøver å lure deg til å ringe opp utenlandske numre. Beklager, men jeg rakk ikke å gjøre den saken ferdig i går. I dag kommer den - og det under mottoet "sent og godt": For vi har nemlig møtt en hamarsing på 80 som har notert hele 14 bandittoppringninger på like mange dager. Leif Bråten og en rekke eksperter forteller og gir råd. Les den saken før 08.30!

Malene Aambakk var i helga tilbake for Storhamar etter lengre tids fravær. På tidlig formiddag kan du lese om hva hun tenker. Et skikkelig intervju kommer på tidlig formiddag/sen morgen.

Og - minst like spennende: Orri Omarsson er utlånt til HamKam fra Sarpsborg. Hva tenker han om cupkampen mot Sarpsborg? Svaret får du her.

Litt kryptisk røper jeg også en sannsynlig reportasje om "Golfbussen B4".

Gled deg - dette blir en god dag!

På morgenkvisten ble disse sakene mest lest:

1: Foreldre protesterer mot planer for boligblokk i Tigerskogen ved Rollsløkken skole.

2: Obos, Utstillingsplass og Betonmast Hæhre vil bygge åtte etasjer på det høyeste i Vangsvegen.

3: Referatet fra gårsdagens kamp mellom Brumunddal 2 og Moelven. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.