• KAFFEBRENNERI: Andrea Balke og mannen starter kaffebrenneri og utsalg i Stangebyen.
    FOTO: FRANK BRANDSÅS

God morgen!

Eller rettere sagt:

God formiddag!

Sjefene er ganske nøye på at disse morgenbloggene skal ut på nettavisen tidlig. Og de skal vite av vi prøver. Men søndag er søndag - også for journalister på internettet.

Og i går kveld ble den en ekstra sen økt for å fortelle om Løten-kvinnen som vant 2,8 millioner kroner på tidenes tallrekke i Joker. Gjett hva hun skal kjøpe til mannen sin?

Søndag er like fullt arbeidsdag. Her er noen av sakene vi regner med å kunne presentere på dette nettstedet i dag:

Et innflytterpar satser bortimot en million kroner på kaffebrenneri og kafè i Stangebyen. Denne gladsaken kan du nå lese her.

Over 20 nye etablerere - både kjente fjes og  helt ukjente med meget forskjellige formål - vil bli presentert ved lunsjtider.

Vi har møtt en ung kvinne som slet med selvmordstanker. Hun forteller om sitt møte med psykiatrien. Dette er ingen gladsak, men noe til ettertanke.

Vi skal også skrive om planene for 100 nye leiligheter ved Briskeby i Hamar. Joda - nøye lesere med god hukommelse vil huske at jeg varslet denne saken også sist uke. Men da må jeg bare få minne om at det er ikke alltid at dagene går slik man tror i denne bransjen.

Vi gjør vårt beste....

Et intervju med Pensjonistpartiets superveteran i Hamar håper vi også å kunne presentere i dag.

Sportsredaksjonen jobber også i dag for fullt og lover dekning av følgende - på dette nettstedet:

Storhamar-jentenes kamp mot Larvik klokken 18.00.

Rapport fra Norges kamp mot Tyskland i Hockey-VM blir det også.

Mer sport kommer også!

Her er morgenfuglenes favoritter denne søndagsmorgenen:

1: Rapporten fra hendelsene lørdag ettermiddag og natt til søndag. Her kan du lese om alt fra festbråk og råkjøring til en kvinne som kledde seg naken i Gjøvik sentrum.

2: Intervju og bilde av Løten-kvinnen som vant 2,8 millioner kroner i Joker - og svaret på spørsmålet om hva hun skal kjøpe til mannen sin.

3: Lørdagens leteaksjon etter 14-åring i Stange endte godt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.