God morgen!

Vi må vel kunne si at dette er en maimorgen på det jevne - pent sagt. Trøsten er at det meldes finere vær. Det kan du forresten lese om her.

Hva som ellers kommer ut av denne dagen er litt uvisst. I denne bransjen vet man sjelden hva dagen vil bringe. Selv gleder jeg meg til å gå ut på byen for lunsj med en god kollega.

Enda mer gleder jeg meg til å møte en Stange-mann som møtte en bjørn da han gikk på ski ikke så langt fra Gåsbu onsdag. Den historien kan du lese her.

En reportasje om kreftsyke barn som fikk være med på tur med russen i Hamar håper jeg også å kunne presentere.

Nest mest oppsikt i dag vil nok en artikkel om planene for 100 nye boliger ved Briskeby i Hamar skape.

Vi skal også presentere en fersk undersøkelse fra Nav Hamar. Den forteller hvilke forventninger det lokale næringslivet har til framtiden.

I løpet av formiddagen vil vi også presentere omtaler av musikk, film og bøker.

Den garantert beste måten å følge med på hva som skjer på Hedmarken er å bli her - akkurat her på h-a.no.

På morgenkvisten denne torsdagen ble disse sakene mest lest:

Se hvem som får vilttilskudd.

Stange mangler barnehageplasser.

Moelven kvitter seg med 40 ansatte.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.