Er det ikke herlig å bo i Norge, dere? Å kunne stå opp på siste dag i april og kjøre til jobb klokken 06:30 UTEN å måtte skrape is av rutene ... Ren luksus - og nesten tropiske forhold for oss her oppe på berget.

Siste dag i april betyr også dette: Dersom alt går etter planen, så er det 1. mai i morgen. HA gir deg siste nytt om hvordan den store dagen vil bli markert rundt omkring på Hedmarken. Hva skjer hvor - og hvem taler på hvilket samfunnshus? Vi gir deg svarene.

Det er forresten lurt å finne fram paraply og vanntett flanellskjorte: Tirsdag er det nemlig meldt store nedbørsmengder på Hedmarken. Særlig på formiddagen skal det ifølge meteorologene hos Yr.no hølje ned. Regnet fortsetter helt fram til onsdag morgen. Hvordan vil det påvirke snøsmeltingen og flomfaren ...? Vi følger med på de siste meldingene fra NVE.

Ellers stilles det mange spørsmål rundt HamKams prestasjoner hittil i sesongen. Laget står fortsatt uten seier i første divisjon, og befinner seg på den kalde og utrivelige delen av tabellen. Vi følger opp for å finne ut hvordan Kamma skal snu trenden - og endelig sikre årets første seier.

Fra før har vi lagt ut følgende saker:

HAs leder handler i dag om Carl I. Hagen som abdiserer som aktiv politiker - igjen:

«Vi vil ikke savne den polariserende og stigmatiserende debattformen til Carl I. Hagen. Den har først og fremst bidratt til kunnskapsløs stempling av svake grupper i samfunnet.»

«Arbesdaer» feirer 30 gode år på Klevfos i Løten. Nå blir det satt opp jubileumsforestillinger for å markere milepælen.

Når vi først er inne på kulturfronten: «Kjærlighet og kjøkkenbenk» er tittelen på den nyskrevne Sandbeck-forestilling som Kvennstugu-teatret i Vallset skal sette opp i juni.

I dagens God Dag-spalte skriver Thomas Strandby om den merkelige følelsen det er å bli spurt om legitimasjon etter fylte 30 år.

Fikk du forresten med deg reportasjen om Hamars ukjente krimgåte? I kveld sendes første episode på TV 2s Åsted Norge.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.