God morgen. I dag dro jeg fram sykkelen fra i fjor og rulllet ned til Grønnegata. En deilig og frisk start på dagen.

Våren har kommet og det er dermed hagetid. I dag kan du lese vår rapport fra hagesenteret. 

Styret i Sykehuset Innlandet møtes også i dag. Hva sier styreleder Anne Enger til at helse sør-ost ikke vil vedta noe sykehus i Innlandet før ferien?

Vi skriver også om en konkurs i et Hamar-selskap.

Vi publiserer den ukentlige nyhetsquizen på h-a.no fredag før lunsj. Der kan du teste deg selv med ti spørsmål fra nyhetsbildet i uka som gikk og se hvor mye du har fått med deg av hendelser på Hedmarken.

Fredag er også dagen for mat og drikke. Les vår anmeldelse av Basarene med ny kjøkkensjef samt øl og vin litt senere i dag.

Fra sportens verden har vi følgende på menyen:

* Vi er hjemme hos Marcus Pedersen.

* Vi kommer med en forhåndssak på HamKam før kampen i helga.

* Vi kommer med en forhånddsak før Storhamars andre oppgjør mot Tertnes i sluttspillet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.