God morgen!

Og for en søndag det er: Strålende sol, to minusgrader og så vidt hvitt (!) på bakken.

Vakkert!

Skulle du ikke være ute på tur i godværet hele dagen så kan du lese om følgende saker på H-A.NO i dag - dog med forbehold om at vi må kaste om på ting avhengig av hva som skjer.

Å lage avis er nemlig en dynamisk greie....

Vi kommer ganske så garantert til å komme med rapporter fra minst et par julemarkeder på Hedmarken. De to som er blinket ut så langt er den i "rødstua" på Ridabu og brukshåndverkernes julemesse på Domkirkeodden i Hamar.

HAs så populære serie med reportasjer fra butikker som trives og lykkes i Hamar sentrum fortsetter. I dag tar vi sikte på å presentere en større artikkel fra landets kanskje aller beste fiskebutikk: Knutstad & Holen i Hamar.

Sportsinteresserte skal også få sitt: Vi kommer blant annet med stoff om hvordan det går med Simen Sveen under sesongstarten på Beitostølen. Lørdag skrev vi at han sikter seg inn på pallen.

Kulturredaksjonen skal etter planen se hvordan det går når GT-Sara opptrer på utestedet Heia Hamar søndag kveld.

Hva var så morgenfuglene mest opptatt av søndag morgen? Da denne vakten startet 08.00 var det faktisk artikkelen om Ari Behns utstilling i Hamar som ble mest lest.

At en kultursak topper foran hockeysaker er nesten sensasjonelt. På andre, tredje, fjerde og femteplass fulgte saker om Storhamar-guttas seier over Lillehammer.

Da vi skrev om hva som skjedde natt til søndag - og det var ganske mye - så føk lesertallene til værs. Artikkelen om politirunden - toppet av masseslagsmålet i Stange - ligger an til å bli søndagens mest leste artikkel.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00