God morgen!

En strålende mandag - igjen. Ekstra fin fordi det er bare en arbeidsdag igjen av arbeidsuken for oss som gjør unna to arbeidsuker på ei uke og veksler midt i uka.

Gråvær eller ei - dette er noe av det vi vil skrive om i dag:

Vi møter byutvikler Guro Vestvik på Østre torg i Hamar. Hun lover at stenørkenen skal bli noe helt annet. Allerede før lunsj håper vi å kunne gi deg svaret her på dette nettstedet.

I morgen åpner Tangen samfunnshus som nyrestaurert bygg etter at kommunen overtok. Allerede i dag vil vi presentere "nybygget" i ord og bilder.

I kveld er det årsmøte i Storhamar Hockey. Det kan du lese om her mandag kveld. Det er slutt med den tiden da du måtte vente til neste dag og papiravisen - som abonnent på HA får du nyhetene omtrent live her på H-A.NO. Her kan du lese den beste nyheten fra årsmøtet som starter i kveld.

Så en unnskyldning: I søndagsbloggen mer enn antydet jeg en sak om økonomien til Løiten Almenning. Den kom ikke ut på nettet før ved 06-tiden i dag. Men hvis jula varer til påsken så kan vel søndagen strekkes til 06.30 på mandagen....

MORGENFUGLENE leste denne mandagen disse sakene:

1: Her er oversikten over når feiebilen kommer til din gate og veg.

2: Budor gir inntekter og utfordringer for Løiten Almenning.

3: God dag! om å åpne en makrellboks.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.