God morgen, Hedmarkinger!

Journalisten våknet litt senere enn planlagt i dag tidlig, og var derfor noe senere på jobb enn planlagt. Noe som førte til at oppdateringen om nattens hendelser kom noe senere enn de fleste nok er vant til. Dette er det jo bare å beklage på det dypeste.

I dag er det, som på de fleste lørdager, stille og rolig i redaksjonen. De fleste lader nok opp til Mjøsklassikeren i kveld, der Storhamar Hockey skal krige på isen om dominans mot Lillehammer Ishockeyklubb. For anledningen er Håkons Hall på Lillehammer islagt, og det hele ser ut til å bli en hockeyfest av dimensjoner. Vi er selvfølgelig der det skjer, og vil komme med oppdateringer når det etter hvert drar seg til mot kampstart klokken 18. HA har også skrevet en del forhåndsstoff om kampen, og blant annet intervjuet Hamar-heltene Arne og Lars Bergseng.

Hedmark og Oppland Høyre går mot sammenslåing, og i dag møtes de på Hoel gård på Nes i Ringsaker. Der kommer HA også til å være til stede.

I Startgropa har vi denne uka intervjuet et par unge kvinner som har valgt å jobbe i yrker med teknologi, der arbeidshverdagen kanskje er litt preget av å være i mindretall mot gutta. Lørdagskommentaren er skrevet av vår nyhetsredaktør John Arne Holmlund, og handler om hvordan dagens ungdom takler en hverdag med psykiske utfordringer og en konstant tilstedeværelse på sosiale medier.

Ellers er det bare å ønske dere alle en riktig god helg.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00