God morgen, HA-leser!

Yr.no melder 10 varmegrader og nydelig sol de neste dagene. Da kan man jo for eksempel vurdere å gjøre som HAs matskribenter Hanna og Henriette som denne uken har testet Triangel Café i gågata. Her kan du lese deres anmeldelse.

Ellers denne dagen er Hamar-russen på Børstad ungdomsskole for å snakke med elevene om problemer knyttet til blant annet rus og alkohol.

Nå er også reisevanene til folk i elleve byer og tettsteder rundt Mjøsa kartlagt. Et av svarene er at hele åtte av ti tar bilen til jobb. Hva må skje for at folk skal velge andre transportmidler?

Denne helgen er det serieåpning for tredjedivisjonslagene på Hedmarken. HA-sporten presenterer de lokale lagene.

I dag presenteres også programmet for Sommer i Prøysen.

Ellers har vi allerede lagt ut følgende saker:

Gründer- og næringshuset Park i Hamar får 2,5 millioner kroner av Sparebankstiftelsen.

Ukas arkivdykk viser flommens herjinger i Strandgata i 1995.

I dagens leder er HA svært kritiske til Senterpartiets håndtering av varslersakene i kjølvannet av metoo-kampanjen.

På sistesida avslutter Trond Svendsen med en vittig God Dag om store firmaer som skifter navn - uten at det nødvendigvis er noen stor forbedring.

God helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.