Det ble nok en lang natt for mange etter det etterlengtede NM-gullet i går.

Jeg regnet nesten med å møte noen glade fans på veg hjem fra nachspiel da jeg spaserte til jobb grytidlig, men her var det stille og rolig.

Kanskje like greit i dag:)

Selv om gullet nå her kommet hjem er vi nok ikke helt ferdig med dekningen vår av iskrigerne. Vi følger opp og hører med spillerne hvordan feiringen i natt var og ikke minst hvordan formen er i dag....

Vi dekker også NM i yrkesfag som avholdes i Hamar og byr på en mengde andre snaddersaker.

Torsdag er vurdert-dagen til HA og det betyr drøssevis av anmeldelser av bøker, filmer og musikk. Det kommer utover dagen.

Vi kommer også med en sak om ungdommer som ønsker seg en strandkafé i Hamar. 

Det er bare å følge med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.