God morgen. Nå er de lange underbuksene lagt ned i boden for godt. 

Et annet vårtegn er at hocekysesongen går mot slutten. I dag kan den faktisk ende. Og da med kongepokalen til Hamar og Storhamar for første gang på ti år.

For det er selvsagt den femte finalen mot Lillehammer som har størst fokus hos oss i HA i dag. Kampen starter klokken 18.00, og vi kommer med stoff før, underveis og selvsagt etter kampen.

Det kan bli en legendarisk kveld dette her.

Men til tross for at også redaksjonen er glade i hockey, bedriver vi også med andre ting. I dag kommer serverer vi deg en dramatisk historie om en fødsel på Hedmarken. Det er bare å følge med.

Vi får også svaret på om Arthur Buchardt får bygge høyhus på Sjusjøen.

Og så kommer det en rekke andre saker. 

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.