Er det ikke deilig å våkne opp til en strålende soloppgang? Ifølge Yr skal temperaturene i Hamar nærme seg ti grader i dag - og da snakker vi selvsagt plussgrader. På tide, vil nok noen hevde.

Også i HA-redaksjonen skinner sola. I dag har vi blant annet tenkt å skrive om følgende saker:

Får Arthur Buchardt tillatelse til å bygge høyhus på Sjusjøen? I dag skal Ringsaker-politikerne diskutere den svært omstridte saken.

Også i Stange møtes politikerne til debatt etter noen heftige diskusjoner i media.

Mange fikk nok med seg at Storhamar vant den viktige bortekampen mot Lillehammer sent i går kveld. I morgen kan de gule og blå sikre NM-gullet med seier hjemme i CC Amfi. HA-sporten gir deg siste nytt.

Ellers denne morgenen har vi allerede lagt du disse sakene:

Den nye markedshallen i Brumunddal holder fortsatt kortene tett til brystet. Ennå er det ikke kjent hva hallen skal inneholde.

Opposisjonspolitikerne på Stortinget retter kritikk mot Ketil Solvik-Olsen etter at jernbaneutbyggingen utsettes på flere strekninger.

På kulturfronten skriver vi om tvillingbrødrene Emil og Lars Sæther Grønbakken fra Moelv som skal spille Emil i Lønneberget i en ny forestilling.

Sist, men ikke minst: Arnt Olav Velten bruker dagens God Dag-spalte til å skrive om bruken av ordet "legende" - sett i lys av alle de ferske idrettspensjonistene våre.

Ellers følger vi som vanlig med på det lokale nyhetsbildet denne tirsdagen. Tips oss gjerne om smått og stort!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.