God morgen!

Første tanke inne på desken i Grønnegata 64 var denne: Jaggu er du heldig Frank, som har innearbeide!

Da var allerede følgende tanke tenkt ferdig - med smil om munnen på sykkelen fra Børstad til sentrum: Dette er siste dag med piggdekksykkelen i år! (I morgen venter nemlig varmere strøk).

MEN - det skal jobbes mye før 07-toget tirsdag.

Midt på dagen i dag skal politiet gi en statusrapport om etterforskningen av drapet på Janne Jemtland fra Ringsaker. Senest fredag skrev HA at den fengslede ektemannen krever seg løslatt.

I formiddag skal vi også skrive om et stygt underslag i en lokal bedrift som opererer i flere kommuner på Hedmarken. Vi har snakket med eieren som snakker om den tøffe tiden.

I kveld slår det nok et slag mellom Storhamar Hockey og Lillehammer. Den kampen følger vi minutt for minutt. Før den tid vil vi skrive en sak om at Storhamar er pålagt å stoppe spillingen av sangen der det lyder slik: "Who the fuck is Ellis?".

Morgenfuglene leste denne mandagen blant annet disse sakene på h-a.no:

Eau de Vill - anført av bilselgerveteran Svein Arild Johnsgård vil hedre Vidar Sandbeck med ny versjon av Bildilla og andre sanger.

Søndagens artikkel - med ti bilder og ti intervjuer - av selgere og kjøpere under bruktmarkedet i Strandgata leses mye også mandag.

"Bronsen" går til en av de mange artiklene om HamKams sure tap for Notodden.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00