God morgen!

Stikkordene i ingressen - for øvrig et ord du finner igjen i italiensk som ingresso (inngang) - viser til noen av de mange saken vi jobber med her i HA denne vårdagen.

Akkurat slik meteorologen fortalte her i går - se saken her - så ble det en grå start på denne torsdagen. Men likevel: Det er lyst ute og de fleste av oss er begunstiget med innearbeid.....

Hockeyinteressen er enorm. I dag dekker vi Storhamar Hockeys kamp mot Lillehammer - i OL-byen. Siden vi vet at de fleste av oss ikke drar dit - heller ikke i dag - så gir vi deg kampen slag for slag i vår nettavis. 

En fantastisk historie om pappaen til Storhamar-treneren - en svensk legende som besøker Hamar og sønnen for å følge sluttspillet - kan du lese her.

Flom er en mulighet på grunn av de enorme snømengdene i fjellet. I dag skal vi sjekke hvordan flomfaren egentlig er.

Et Stange-firma gikk denne uken konkurs etter bare et drøyt års tid. Firmaet - som drev i byggebransjen - fikk rask omsetning på flere millioner kroner.

I denne saken - som så mange andre - får du svaret aller først her i HAs nettavis.

HA en god dag med HA!

PS: Morgenfuglene viste denne torsdagen størst interesse for disse sakene:

Papiravisens oppslag om Skibladners tiggerferd.

Hamar-ordfører Einar Busteruds leserinnlegg i HA om strandsonen og høyhus.

E-avisa, vårt supre produkt som du slipper å gå ut i postkassa for å hente, er spesielt populær når været er litt rufsete.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.