Dette er noen av sakene vi i HA vil jobbe med p bringe nyheter fra i dag.

Aller først:

God morgen!

Joda, selv en ivrig skigåer som undertegnede synes det er nok nå: Vi trenger ikke mer snø. Etter en påske på grønt gress litt sørpå var det rart å sykle på en blanding av nysnø og gammel is i dag.

Men ifølge yr.no skal det være varmegrader de neste dagene - sol blir det mer av nærmere helga.

SÅ:

Her i HA vil vi denne onsdagen skrive om dagens kommunestyremøte i Løten. Her kan du lese en sak om Frp som vil innføre samboergaranti på sykehjem. Ordføreren svarer med refs.

Vi skal også dekke fotballkamper der lokale lag kjemper for avansement i NM.

Vi sjekker også hvilke lokale bedrifter som eventuelt blir berørt av en mulig streik.

Sist, men ikke minst: Våre gutter i sportsredaksjonen kommer ganske sikkert opp med noe nytt om hockeyheltene som banket Lillehammer tirsdag.

Morgenfuglene foretrakk onsdag morgen dette tilbudet fra HA:

Vår e-avis er veldig populær på morgenkvisten.

Gårsdagens nyhet om Patrick Bovims møte med Storhamar Hockey blir fortsatt mye lest.

Nyhetssaken om årets sesongstart og fjorårets resultat for Atlungstad Golf AS blir også mye lest.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.