God morgen!

Joda, det nærmer seg påske. Kun denne arbeidsdagen å gjøre unna før ferien starter.

Med minus 11 i Hamar - og dermed garantert solid skare og ekstreme muligheter for fjellski med stålkanter - er det nesten så man kunne ha tenkt seg en påske her oppe i snølandet.....

Før toget til Gardermoen og fly til varmere strøk med grønt gress kan jeg antyde at artikler om følgende tema vil bli presentert her i dag:

Løten-journalist Hanne Maren Torpen Hokstad har vært på Budor og truffet folk fra Oslo-området for å finne ut hvorfor tre av fire hytter der selges til folk fra Oslo-området. Årsaken er vel innlysende - se for eksempel illustrasjonen til denne saken.

Redaksjonens ekspert på hva som foregår i Hamar kommune, Eli J. Haugen, ser på nye planer og reguleringer som angår Åkersvika og ny E6 gjennom området. Her kan det komme overraskende nyheter.

Henning Holter Christensen, redaksjonens førstemann på saker fra Stange, har de siste dagene brukt mye tid på å følge slaget om Tingvold og mulig kulturhus.  Nå vil han se på mulighetene for et slag golf i Stange - dog ikke til påske.

Joda - hockey-folket skal få sitt: Det kommer en blogg litt utpå dagen. Denne bloggen - presentert i går - ble en av våre mest leste artikler mandag. Som om ikke dette var nok: Om litt (ved 09-tiden) kan du lese en artikkel om hvordan påske"ferien" blir for hockeygutta....

Hva leste så morgenfuglene denne vakre tirsdagsmorgenen?

E-avisa - et utmerket alternativ til en tur ut i kulda for å hente papiravisa - er på topp.

Oppslagssaken fra papiravisa - at nesten 3.000 kjører uten forsikring i Hedmark - leses også mye.

En sak som BURDE ha vært på lesertoppen - for å være litt pekefingerstreng denne siste tirsdagen i mars - er artikkelen om skrivekonkurransen for unge. Hvis du er for gammel til å delta selv så kan du kanskje dytte på noen i din nærhet?

Uansett - sint eller glà - kos deg med HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.