God morgen!

Joda; det ser ut til å bli nok en strålende dag.

Minus fire grader og vindstille gjorde sykkelturen fra Børstad til sentrum riktig så fin. Ikke en bil var å se. Eneste levende menneske jeg møtte i seks-tiden var et mor med et barn.

Jeg ser det samme paret hver morgen. En dag vil jeg nok stoppe for å hilse på.....

Denne torsdagen skal vi skrive mer om jordvern på Hedmarken. Artikler fra nedbygging av dyrket mark i både Hamar og Ringsaker har skapt til dels meget sterke reaksjoner.

Mer stoff om økonomien i Løten kommune skal det også bli. Her kan du lese det vi presenterte fra kommunestyremøtet onsdag.

Hockeyfansen får sitt i kveld: HA følger hvert slag på pucken - og kampen mann mot mann ved vantet - når Lørenskog og Storhamar tørner sammen i kveld.

Dersom alt klaffer vil vi også skrive om ei utrolig effektiv gravemaskin som er i sving på Helgøya i Ringsaker. Gårdbruker Hans Jørgen Stabo-Eeg forteller at supermaskina legger to kilometer grøft i timen. HA håper å rekke utom Helgøya før grøftingen er ferdig.

MEN - i en dynamisk redaksjon må vi ofte kaste om på planene. Så vi lover egentlig bare én ting: Å gjøre vårt aller beste.

Morgenfuglene leste torsdag morgen helst artikkelen om at Storhamar hockey boikottet et krisemøte i Oslo.

Deretter overtok artikkelen om kvinnen som må vente har ventet i månedsvis på rettssaken etter en boligbrann i Stange.

Intervjuet med Ari Behn, som stiller ut bilder i Hamar lørdag, fenget også mange.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00