God morgen!

Kun et grått teppe, nesten som ei tynn sommerdyne, hindret knallblå himmel denne strålende morgenen. 

Men allerede etter en time i kontorstolen kunne jeg se at sola tittet fram også i Hamar by. En titt på webkameraet på Stenfjellet bekreftet det jeg "visste": Det er sol i fjellet allerede. Det betyr at det akkurat nå er bare to steder å oppholde seg for vettuge folk: På snøen i fjellet eller på stranda ved Middelhavet.

En som har vett - og er heldig med været - er selveste kronprinsen: Haakon besøker i dag Budor i Løten. Jeg håper inderlig at noen tar kronprinsen med på en skitur over til Målia. Det er ikke lange turen, men den byr på noe av det vakreste fantastisk flotte Hedmarken har å by - enda bedre enn Middelhavet!

HA dekker besøket fra start til slutt.

I dag skal vi også skrive om den nye skolen til 400 millioner kroner som åpnes offisielt i Brumunddal. Her skal vi la elevene selv foreta vurderingene av alt fra klasserom til toaletter. 

Trioen er hver bidro til 200 millioner kroner i overskudd - tallet er faktisk helt riktig når man deler samlet overskudd på antall ansatte - og dermed kanskje skrev norsk rekord satser vi også på å presentere i dag.

Verdens kanskje aller første - i alle fall Hedmarkens første - mobiltelefonfilmfestival arrangeres i kveld. HA vil dekke den. Hvorvidt det blir via PC og kamera - eller mobiltelefonen som er begge deler - får du svar på hvis du følger oss her.

Mer hockey blir det også. Først ut blir en rekke bilder fra gårsdagens jubelkamp. Dette bildegalleriet vil jeg legge ut på nettavisen cirka klokken 08.18 - det er faktisk prime time!

Ha en god dag!

PS: På morgenkvisten var leserne mest opptatt av følgende:

E-avisa vår (den er i all beskjedenhet veldig bra og inngår i ditt abonnement).

Hockeyseieren.

Mulige politisaker etter sammenraske tak grunnet snø leses også mye.

SINT ELLER GLÁ - TIPS HA!

Hilsen Frank Brandsås - frontsjef.

Du må gjerne kontakte meg på fbr@h-a.no og/eller 918 28 968! 

Har du lyst på en leseropplevelse utenom det normale? Sjekk dagens God dag! - for første gang i verden uten store bokstaver....

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.