God morgen!

Håper alle er enige i at det lille hvite laget med snø bidrar til en langt lysere start på den dagen enn den svarte asfalten vi har slitt med lenge!

Og:

Godt var det å endelig kunne ta ut piggdekk-sykkelen.

Her er noe av det HA vil skrive om denne onsdagen midt i november:

Politikerne i Hamar deler ut Hamarprisen 2017.

Her kan du lese om hvem som fikk Hamarprisen i fjor.

HA skriver også om disse sakene:

Vi besøker mannen som lager Norges beste rakfisk.

Hvordan vil rådmannen i Løten bruke pengene i 2018?

Vi skal også fortelle om barnehageungene som har samlet inn 5.000 kr til Barnas stasjon.

Hva leste så morgenfuglene onsdag morgen?

Klokken 06.30 - da denne arbeidsøkta startet - var det artikkelen om Furnes-mannen som var involvert i sin femte konkurs på 15 år som ble mest lest.

Da vi la ut artikkelen om hvordan publiseringen av et sexbilde har påvirket livet til både ei ung jente fra Ringsaker - og tre Ringsaker-gutter som er idømt fengselsstraffer for saken - så overtok denne saken lesertoppen.

Ei pressemelding fra Nye veier om nytt kjøremønster på E6 sør for Hamar ble liggende på lesertoppen etter at den ble publisert ved 7-tiden.

HA EN GOD HA-DAG!

OG:

Hvis du ser eller opplever noe som får deg til å si @HA så ta gjerne kontakt!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.