God morgen!

Eller er det egentlig det ...?

Mange gruer seg til fredag den 13., men det har man visst ingen som helst grunn til:

Vi har allerede lagt ut denne saken som avkrefter alt du måtte ha av overtro, fordommer og bekymringer knyttet til datoen. Ta det helt med ro – og nyt livet!

Fredag (den 13.) betyr unektelig at det nærmer seg helg, men vi har ikke tenkt å ligge på latsiden av den grunn:

Stange-reporter Henning Holter Christensen har allerede reist ut for å møte bekymrede stangesokninger som frykter at den lokale barneskolen kan forsvinne. Vi gir deg siste nytt i løpet av dagen!

Apropos Stange: Det nærmer seg åpning av den nye firefelts-E6'en fra Kolomoen til Kåterud/Åkersvika. Er utbyggerne i rute? Vi sjekker med Nye Veier hvordan de ligger an i løypa – under tre uker før åpningsfesten.

Savner du en oppdatering rundt sykehusprosjektet? I dag forklarer Mjøssykehusets prosjektdirektør hva som er siste nytt om framdriften for Innlandets sykehusmodell. Reporter Jo Kjetil Heggelund er klar med en rekke spørsmål på blokka.

Sporten følger naturligvis opp gårsdagens heftige oppgjør mellom Storhamar og Narvik i Nordland. Sportsredaktør Rune Steen Hansen lover mer om hockeystarten – og allerede i morgen kommer lillebror Lillehammer på besøk til CC Amfi.

Det blir også saker om HamKam, Fart og Storhamar Håndball i løpet av dagen. Følg med!

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00