God morgen!

Det er en grå og regnfull morgen, men ikke bli urolig: Værmeldingen for de neste dagene er nemlig ganske så utmerket. Vi kommer tilbake med en oppdatert værsak i løpet av dagen. Hold ut!

Ellers denne tirsdagen jobber vi blant annet med følgende saker:

Et av Hamars utesteder satser nytt og etablerer uteservering i sentrum. HA er selvsagt på plass og gir deg siste nytt om planene.

Sporten bidrar blant annet med en sak om Atlungstad golf som virkelig har fått sving på anlegget. Mens golfsporten på landsbasis har mistet tusenvis av medlemmer de siste årene, har Atlungstad en langt mer positiv utvikling.

Vi følger også opp mandagens sak om Tømmerstock-festivalen, som nå går en svært uviss framtid i møte. Betyr årets publikumssvikt kroken på døra for arrangørene? Vi kommer tilbake med oppdateringer og flere reaksjoner.

Kultur kommer også med en eksotisk sak om alle de ulike spisestedene i Bekkegata i Hamar. Her kan man nå kjøpe mat fra «alle verdens hjørner».

Til slutt: Sommeren er her, men vi prøver i det lengste å holde oss unna de bløteste agurkene. Ser du noe vi bør skrive om? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00