God morgen!

Det er en grå og regnfull morgen, men ikke bli urolig: Værmeldingen for de neste dagene er nemlig ganske så utmerket. Vi kommer tilbake med en oppdatert værsak i løpet av dagen. Hold ut!

Ellers denne tirsdagen jobber vi blant annet med følgende saker:

Et av Hamars utesteder satser nytt og etablerer uteservering i sentrum. HA er selvsagt på plass og gir deg siste nytt om planene.

Sporten bidrar blant annet med en sak om Atlungstad golf som virkelig har fått sving på anlegget. Mens golfsporten på landsbasis har mistet tusenvis av medlemmer de siste årene, har Atlungstad en langt mer positiv utvikling.

Vi følger også opp mandagens sak om Tømmerstock-festivalen, som nå går en svært uviss framtid i møte. Betyr årets publikumssvikt kroken på døra for arrangørene? Vi kommer tilbake med oppdateringer og flere reaksjoner.

Kultur kommer også med en eksotisk sak om alle de ulike spisestedene i Bekkegata i Hamar. Her kan man nå kjøpe mat fra «alle verdens hjørner».

Til slutt: Sommeren er her, men vi prøver i det lengste å holde oss unna de bløteste agurkene. Ser du noe vi bør skrive om? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.