God morgen!

Sjelden har det vel fristet mer å ta seg en tur til Oslo rett etter jobb:

I dag klokken 11:00 er nemlig ventetiden over når første del av nye E6 åpner i fire felt og med fartsgrense 110 km/t. Dermed blir det skikkelig motorveg helt fra Åkersvika og sørover til kontinentet. En merkedag for Innlandet, som Guttorm Tysnes skrev i et leserinnlegg her forleden.

HA er på plass og følger den høytidelige åpningen fra klokken 10:30.

Langt unna støyen fra motorvegen har vi også besøkt klatreparken på Helgøya, der ungdommer i alle aldre nå nyter en aktiv høstferie mellom tretoppene.

Vi svinger også innom ombrukshallen på Stavsberg for å høre hva som skjer.

I Stange tar en politiker til orde for at flere gater må få kvinnenavn.

For de sportsinteresserte ligger det an til at høydepunktet blir kveldens oppgjør mellom Storhamar og Sparta hjemme i CC Amfi. Det blir spennende å se om de gule og blå klarer å følge opp framgangen de viste mot Vålerenga på lørdag.

HA-sporten oppdaterer før, under og etter kampen.

Vi følger også ekstra nøye med på været siden det er meldt regn, sludd og snø på Hedmarken i dag.

Dette og mye mer vil bli publisert fortløpende gjennom dagen. Følg med!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.