God morgen!

Det nærmer seg helg, og de aller fleste vil nok mene at det er ganske så greit.

Denne fredagen er det nøyaktig ett år siden fregatten KNM «Helge Ingstad» og tankskipet MT «Sola TS» kolliderte. I dag kommer den spennende ulykkesrapporten fra Havarikommisjonen – og også Forsvarets egen rapport.

Vi i HA har uansett tenkt å holde oss flytende. Dette er noe av det vi jobber med i dag:

Vi fortsetter den trivelige dekningen fra Matlystfestivalen i Brumunddal.

Mindre trivelig er det at det nå pågår en pikant konflikt i Ringsaker-politikken. Nå er det nærmest opprørsstemning blant enkelte i kommunen. Vi gir deg siste nytt.

Det kommer også en sak om det nye svømmebassenget som skal bygges ved siden av Ottestadhallen i Stange.

Etter en skuffende sesong gir HA-sporten deg en oppdatering før årets siste HamKam-seriekamp. Nest-Sotra kommer på besøk til Briskeby i morgen, lørdag.

Sporten lader også opp til søndagens håndballkamp i EHF-cupen. Storhamar reiser til Bergen for å møte Tertnes i den siste kvalik-kampen før gruppespillet.

Det blir selvsagt også en rykende fersk nyhets-quiz i løpet av formiddagen. Her kan du teste hjernecellene før du tar helgefri.

God helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.