God morgen, HA-leser!

Uka har startet med en del lette og hyggelige saker:

Værmeldingen viser nemlig strålende sol og gode temperaturer i «all overskuelig framtid». Her kan du lese vår oppsummering av vårværet.

I fjellet blir det likevel ganske kaldt, og da er det greit å bruke lue. Da er det godt nytt at Den Norske Turistforening nå lanserer en egen regnbuelue før årets påskeutfart.

Dagens mest spektakulære leserbilde kommer fra Solevegen i Vang, hvor HA-tipser Terje Hagen har fotografert en jerv som sprang rett forbi.

Konfirmantene i Hamar og Vang springer på ingen måte rett forbi, men møter derimot opp på trappa hjemme hos folk. I morgen skal nemlig konfirmantene ut i boligstrøkene for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp. Hensikten er å sikre rent vann til verdens befolkning.

På lederplass skriver HA at Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum nå må oppklare hvilke partier han ønsker å samarbeide med etter høstens valg.

Ellers denne mandagen jobber vi blant annet med følgende saker:

En av Hedmarkens største campingsplasser utvider driften etter flere gode år. HAs reporter svinger innom for å møte driverne.

Vi er også på Storhamar videregående hvor forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) besøker elevene for å snakke om lærerutdanning.

I Stange er det diskusjon om bompenger. Aasa Gjestvang reagerer.

HA-sporten følger opp både HamKam og Storhamar. Hvordan skal de blågule hockeygutta slå tilbake etter gårsdagens tap mot Frisk Asker? Det kommer blant annet en fersk Rinkside-sending på HATV.

Helt til slutt: Anne Ekornholmen bruker dagens God Dag-spalte til å skrive om et svært betent tema, nemlig tubeost. Hvor på tuben skal man klemme? Foran, bak eller midt på ...? Kjør debatt!

Tips oss gjerne om nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.