God morgen, HA-leser!

Det er en kald og kjølig høstmorgen – og verre skal det bli ...! Her kan du lese siste nytt om værmeldingen som varsler snø og sludd denne uka.

Ellers denne mandagen venter vi i spenning på statsbudsjettet som snart legges fram. Hvilke konsekvenser vil budsjettet få for Hedmarken og Innlandet? Blir det noe nytt om jernbane, veg, samferdsel, sykehus og andre høyst relevante områder i vårt distrikt? Vi gir deg siste nytt etter hvert som tallene legges fram.

Vi lader også opp til morgendagens offisielle åpning av E6-strekningen mellom Kolomoen og Kåterud i Stange. 12 km med splitter ny firefeltsveg er klar til å tas i bruk, og i morgen formiddag skrus fartsgrensen opp til 110 km/t.

Det kommer også en sak om hvordan ungdomsskoleelever i Ottestad nå bruker moderne AR-teknologi for å lære seg økonomi. Spennende opplegg!

Sporten følger som vanlig opp HamKam, som nå for alvor har kommet på vinnersporet. Etter helgas hjemmeseier mot Skeid ser det plutselig enda lysere ut for de grønne og hvite.

Også Storhamar Hockey leverte et oppløftende resultat da de slo Vålerenga på lørdag. Siste nytt om de gule og blå finner du på våre sportssider.

Dette og veldig mye mer vil bli publisert fortløpende gjennom dagen. Følg med!

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.