God morgen!

Gårsdagen ble virkelig hårete, i hvert fall hva vær og trafikk angikk: Dagen ble preget av en nesten endeløs rekke med små og store ulykker på vegene våre.

Blir det like ille i dag? Neppe. Værmeldingen er bedre, og temperaturene skal også stige. Dermed burde det verste snøkaoset være over for denne gang.

Denne tirsdagen lader vi opp til ukas store kulturelle høydepunkt, nemlig AnJazz-festivalen. Her er vår «festival spesial» med alt du trenger å vite før det braker løs i kveld.

I en festivalkommentar skriver Geir Vestad at AnJazz har blitt stadig bedre, bredere og viktigere siden starten i 2005.

I dag tar vi også turen til Løten, hvor det i disse dager spilles inn en litt annerledes musikkvideo.

I Brumunddal kommer verdens skyskraperorganisasjon (!) på besøk for å erklære Mjøstårnet som verdens høyeste trehus.

Ellers følger vi selvsagt med på vær, trafikk og andre relevante hendelser i vårt distrikt.

Fra før har vi allerede publisert følgende saker:

I natt veltet en lastebil med dyrefôr på fylkesveg 222 i Stange.

I samme kommune er det stor optimisme rundt Atlungstad Brenneri, hvor politikerne nå vil skape den fineste sandstranden rundt Mjøsa.

Hamar-ordfører Einar Busterud er ikke like blid. Han må nemlig konstatere at boligbyggingen i Hamar ligger et godt stykke bak naboen i nord.

I dag endres kjøremønsteret på E6 forbi Vienkrysset i Hamar. Her er oversikten over de nye endringene.

Til slutt: God Dag-skribent Arnt Olav Velten skriver om en art som absolutt ikke er utrydningstruet, nemlig hybelkaninen. Ny teknologi skal hjelpe oss å bli enda bedre kjent med de små skapningene. Hjelpe og trøste!

Som vanlig: Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.