God morgen!

Har du overlevd regnværet? Redaksjonen ble nærmest oversvømt av leserbilder i går, og her er noen av de beste.

HA-sporten dekker i dag blant annet HamKams treningskamp mot Norge G19 klokken 13. Markus Solbakken spiller for G19, mens HamKams G19-landslagskeeper Andreas Hippe Fagereng skal vokte HamKams mål.

Kulturavdelingen har noen travle dager i vente, og nå skal det lades opp til lørdagens ZZ Top-konsert på Tjuvholmen.

Kultur tar også turen til Kvennstuguteateret i Vallset, hvor det i dag er generalprøve på «Hu Dagmar».

Vi presenterer også de siste kandidatene til årets Mesterborger-tittel.

Dette og mye, mye mer legges ut på våre nettsider i løpet av dagen.

Vi i redaksjonen ønsker deg en god helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.