God morgen!

I dag er det 75 år siden D-dagen da allierte styrker gikk i land i Normandie – og dermed tok et viktig steg i retning seier.

Fullt så dramatisk blir det forhåpentligvis ikke på Hedmarken i dag, men det er likevel varslet høy temperatur – både på den ene og andre måten:

På Blæstad starter den lokale valgkampen for fullt når det i dag inviteres til åpen jordverndebatt. Hva sier politikerne og de øvrige frammøtte? HA er på plass.

I Stange er det knyttet spenning til hvordan ordfører Nils A. Røhne forklarer sin mye omtalte dobbeltrolle som saksbehandler og komitéleder.

Vi kommer heller ikke utenom været: I dag er det nemlig sendt ut farevarsel for å advare folk på Østlandet mot kraftig regn, tordenbyger og noe så sjeldent som små tornadoer (!).

Hold på hatten hvis du beveger deg utendørs!

HA-sporten skriver blant annet om en HamKam-spiller som står foran to svært tøffe kamper.

Ser du noe vi bør skrive om? Tips oss på 62519500 eller tips@h-a.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.