God morgen!

I dag ser vi blant annet nærmere på Mjøsbyen-prosjektet som har skapt et voldsomt engasjement – mye på grunn av debatten om bompengefinansiering.

Apropos bompenger: Dette er et tema som vekker sterke følelser, og også i dag er det mange nye leserinnlegg på våre debattsider.

I Hamar legger fungerende rådmann Terje Halvorsen fram sitt forslag til rammer for ny handlings- og økonomiplan for kommende fire-årsperiode. Det er starten på prosessen som skal føre til et vedtatt budsjett for Hamar kommune for 2020 oppunder jul. I den sammenheng er befolkningsutvikling og nye investeringer viktige stikkord. Og vil han foreslå noen kutt?

I litt mer høyereliggende strøk – nærmere bestemt i Øvre Vang – ble det en litt annerledes sommerfest på skolen.

Sporten fortsetter i kjent stil – med siste nytt fra både HamKam, Storhamar og de andre lokale idrettslagene. Det blir blant annet saker fra Storhamar Yngres og fra Gatelaget.

Vi følger også med på værmeldingen. I morgen er det nemlig meldt ganske så spesielt vær – med nærmere 30 grader og kraftig regn på kvelden.

Dette og mye, mye mer finner du på våre nettsider i løpet av dagen.

Tips oss på 62519500 eller tips@h-a.no hvis du vet om noe vi bør skrive om!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.