God morgen!

Den dårlige nyheten først:

Fem grader.
Det var temperaturen i Hamar by i morgentimene. 

Så den gode nyheten:

Det var i det minste plussgrader ...
Ingen tvil om at høsten er her!

Apropos været: I dag ligger det an til å bli en skikkelig våt dag på Hedmarken.

I skrivende stund varsler YR.no at det skal begynne å dryppe fra himmelen rundt klokken 12. Deretter skal regnværet øke i intensitet utover hele ettermiddagen og kvelden.

Kombinert med temperaturer som så vidt skal klare å krype over ti grader, er det nå på tide å finne fram varmere klær som passer til årstiden.

Høyere temperatur er det heldigvis i politikken før mandagens valg.

I går arrangerte HA valgdebatt i Stange, og her kan du lese hvordan det gikk. I løpet av dagen vil vi legge ut hele debatten i opptak slik at du kan se den flere ganger.

Vi presenterer også en svært spennende meningsmåling fra Ringsaker. Klarer Anita Ihle Steen å holde stand, eller tar opposisjonen innpå?

Sporten følger blant annet opp Storhamar håndball som i kveld møter Fredrikstad til noe så forvirrende som en bortekamp hjemme i Hamar (!).

Dette og mye mer finner du på våre nettsider i løpet av dagen.

Kontakt oss på e-post eller telefon 62519500 hvis du ser noe vi burde skrive om!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.