God morgen! Ja, for det er virkelig en god morgen – med strålende solskinn og behagelige temperaturer. Mange hakk bedre enn den grå og tøffe starten vi fikk på uka i går ...

I dag jobber vi blant annet med følgende saker:

Politikerne i Ringsaker samles for å diskutere veien videre. Hva skal kommunen gjøre og satse på de neste fire årene? HA er på plass og gir deg siste nytt.

Kulturavdelingen lader blant annet opp til høgskolens vårkonsert i kveld. Her blir det bred dekning og mange bilder.

Det blir også siste nytt om den store sankthansfeiringen i Hamar, samt de rykende ferske besøkstallene fra Hamar kino.

Sporten fortsetter å skrive om Storhamars nye trenerduo fra Finland. Vi har tenkt å bli enda bedre kjent med de nye lederne i gult og blått.

I tillegg blir det en sak om en meget spesiell fotballkamp – sett med lokale øyne:

Markus Solbakken og Andreas Hippe Fagereng er nemlig tatt ut på G19-landslaget som skal møte HamKams A-lag til duell. De to unge HamKam-spillerne skal dermed prøve å overliste sine egne i treningskampen. Kampen spilles i Moss førstkommende fredag.

Tips oss om små og store hendelser på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.