God morgen!

Snakk om værskifte: Etter ei drøy uke med stekende temperaturer på rundt 30 grader, våknet helt sikkert mange hedmarkinger av det kraftige uværet som plutselig traff oss i natt.

Like før klokken fire herjet vinden med trær og kraftledninger, mens regnet pisket mot husvinduene.

Men: Det er unektelig ganske deilig og forfriskende med litt ordentlig norsk sommer igjen ...

I dag jobber vi blant annet med følgende:

Vi følger opp været og nattens strømbrudd i Hedmark. Vi sjekker også siste nytt om de svært ekle og ubehagelige algene i Mjøsa.

Været legger ingen demper på Hamar Idrettslag, som nå bare er noen få dager unna starten på årets NM i friidrett på Børstad. HA-sporten gir deg siste nytt om det som garantert blir en fest i helga.

I Løten har vi vært med på en ganske spesiell Munch-omvisning. Her er det nemlig planer om et helt nytt tilbud til turister. Spennende!

I Hamar går det rykter om at en ny skredder nå er på plass i byen. Vi sjekker!

Dette og mye mer finner du på våre nettsider gjennom dagen.

Tips oss på 62519500 eller tips@h-a.no hvis du ser eller opplever noe uvanlig der ute!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.