God morgen!

Skal vi tro meteorologene, så er det lurt å finne fram paraplyen i dag. Det er nemlig meldt vått og grått vær fram til rundt klokken 14 i ettermiddag.

Vi lar oss likevel ikke stoppe av været:

Dagens høydepunkt på HAs meny er den store valgdebatten i Stange. Vi har allerede gjennomført svært engasjerte debatter i Hamar og Brumunddal, og i kveld skal Stange-politikerne i aksjon for å prøve å overbevise velgerne. HAs Carsten Bleness og Anne Ekornholmen er klare til å «grille» politikerne for å finne ut hva de står for.

HATV sender debatten direkte fra klokken 19. Ønsker du å oppleve mer temperatur er du selvsagt hjertelig velkommen til å være publikum under seansen i Stange bibliotek.

Før debatten vil vi også presentere en rykende fersk meningsmåling fra Stange. Beholder Arbeiderpartiet ordførerjobben i fire nye år, eller blir det et skifte? I dag får vi en pekepinn – seks dager før de endelige valgresultatene tikker inn.

Vi er også på Hamar Katedralskole og dekker dagens skoledebatt. Her møter vi unge elever som forteller hvilke saker de er mest opptatt av.

Sporten kommer med en idrettspolitisk sak i dag, i tillegg til at de også ser fram mot Storhamar Håndballs kamp mot Fredrikstad i morgen. En kamp som for øvrig er flyttet til Boligpartner Arena etter vannlekkasje i Kongstenhallen.

Som vanlig blir det også fyldig dekning av øvrig lokal sport, kultur og andre nyheter.

Tips oss om små og store nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00