God morgen, HA-leser!

En hektisk morgen krever at vi går rett på sak. I dag sysler vi blant annet med dette:

Økonomien i Stange er anstrengt, og nå stenges pengekranen. Stange-reporter Henning Holter Christensen oppsummerer ståa.

Heller ikke i Hamar er alt i skjønneste orden: Her krangler nemlig Stig Vaagan (V) og Einar Busterud (BBL) om hvordan Tjuvholmen skal utvikles i framtiden.

Langt mer hyggelig er det at det nå pågår innhøsting i den nyåpnede parsellhagen på Martodden. HA svinger innom og sjekker fangsten.

I Ringsaker arbeider Olav Bang Imsgard med en sak om det lokale brannvesenet som ikke ønsker å samarbeide med Hedmarken brannvesen i de tre andre kommunene våre. Hvilke konsekvenser får dette for rekruttering og beredskap?

Stian F. Steinsvik leverer i dag en større pakke på Eidsiva-fusjonen og hva den betyr – både for selskapet og for deg som strømkunde.

Sporten er i gang med tøye ut før kveldens hockeykamp mellom Storhamar og Stjernen. Bendik Havdal Eriksen og Arve Hovelstuen Blystad gir deg siste nytt før, under og etter kampen.

Fra kulturavdelingen meldes det at Liv Ullmann kommer til Hamar. HA-redaksjonens muntre vikar og «comeback-kid» Trond Løvmo intervjuer den verdensberømte skuespilleren.

I tillegg kan du se fram til en rykende fersk anmeldelse av musikalen som nå ruller og går ved Furnes ungdomsskole. Følg med!

Tips oss gjerne på e-post eller telefon 62519500 dersom du oppdager noe vi bør skrive om!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00