God morgen!

Nå er det endelig juni, og det betyr skikkelig god, norsk sommer: Vi snakker selvsagt åtte plussgrader og regn – og både hansker og lue på vei til jobb i morgentimene ...

Men fortvil ikke: I skrivende stund er det riktignok meldt mye regn på Hedmarken både onsdag og torsdag, men deretter skal temperaturene stige litt – i takt med at de verste skyene trekker seg unna. Fram mot helga ser det ut til å bli lettskyet vær og 17-18 grader i Hamar.

På denne grå og regntunge mandagen jobber vi blant annet med følgende saker:

Skal Ringsaker skaffe seg en vennskapsby? Ordfører Anita Ihle Steen har blitt utfordret på dette, og nå må hun svare kommunestyret. Vi gir deg siste nytt.

Hedmark Trafikk har varslet en god nyhet i dag, så her gjelder det å feste setebeltene og følge med.

HA har allerede avslørt hvem som blir Storhamars nye hockeytrener, men i dag er det offisiell pressekonferanse og presentasjon av trenerteamet.

HA-sporten er selvsagt på plass og gir deg rykende ferske intervjuer. Vi sender også direkte fra Storhamars pressekonferanse. Sendestart er klokken 17:55 på HATV.

Kulturavdelingen presenterer i dag den andre av kandidatene til årets Mesterborger-utmerkelse.

Ser du noe som skjer? Tips oss på 62519500 eller tips@h-a.no!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.